Platforma e punësimit online GRADUA

Përshëndetje të dashur studentë! Nëpermjet këtij postimi duam t’ju japim një informacion të rëndësishëm mbi platformën e punësimit online GRADUA.Ju informojmë se Projekti GRADUA (https://gradua.rash.al/), në të cilin Universiteti Politeknik i Tiranës është institucion partner, ka filluar tashmë të tregojë Lexo më shumë …

ORARI I PROVIMEVE TË VERËS

Orari i provimeve për sezonin e verës, të ndarë sipas programeve të studimit Bachelor (kliko link për të parë): Orari i provimeve për sezonin e verës, të ndarë sipas programeve të studimit MASTER (kliko link për të parë):

FTESË

Në kuadër të bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe Università di Trento, Itali, ftohen studentët dhe stafi akademik I Universitetit Politeknik të Tiranës, Fakultetit të Gjeologjisë dhe të Minierave, për të marrë pjesë në takimin online, organizuar nga Universiteti Lexo më shumë …

ORARI I PROVIMEVE TË MAJIT

Orari i provimeve për sezonin e veçantë të Majit, të ndarë sipas programeve të studimit (kliko link për të parë): Orari-i-Provime-te-Majit_Master ShkencorOrari-i-Provime-te-Majit_Master ProfesionalOrari-i-Provime-te-Majit_Bachelor në Inxhinieri-Nafte-dhe-GaziOrari-i-Provime-te-Majit_Bachelor në Inxhinieri-GjeomjedisiOrari-i-Provime-te-Majit_Bachelor në Inxhinieri-GjeologjikeOrari-i-Provime-te-Majit_Bachelor në Inxhinieri Gjeoinformatike