Njoftim

Përshëndetje të dashur Studentë, Më Datë 4 Shkurt, Salla 402, Ora 13:00, do të zhvillohet trajnim rreth shkrimit të nje CV të suksesshme dhe Letrës së Motivimit në kuadër të bashkëpunimit të FGJM-së me Bashkinë Tiranë. Trajnimi do të zhvillohet kryesisht për Studentet e vitit të III Bachelor Lexo më shumë …