Sekretaria Mësimore

HYR NË PLATFORMËN E SEKRETARISË MËSIMORE


ORARI I PROVIMEVE TË VJESHTËS NË FGJM

Shpallet orari i provimeve të vjeshtës për programet e studimit të Nivelit të parë (Bachelor) dhe të dytë (Master Shkencor ...
Lexo më shumë...

Njoftim – Orari i provimeve të sezonit të verës për vitin akademik 2021-2022

Bashkëlidhur do të gjeni orarin e provimeve të sezonit të verës për vitin akademik 2021-2022 Bachelor - Inxhinieri Gjeoinformatike Bachelor ...
Lexo më shumë...

Njoftim mbi zëvendësimin e mësimit të datës 25.05.2022

Njoftim i rendesishen per studentet dhe stafin akademik mbi zevendesimin e mesimit te dates 25.05.2022, diten e shtune me date ...
Lexo më shumë...

Njoftim – Ndryshim i përkohshem në orar për ciklin Bachelor dhe ciklin e dytë të studimeve “Master i Shkencave” dhe “Master Profesional”

Në realizimin e procesit mësimor në semestrin e dytë të vitit akademik 2021-2022 rezultojnë katër të hëna dhe dy të ...
Lexo më shumë...

ORARI I PROVIMEVE TË VJESHTËS

Orari i provimeve për sezonin e vjeshtës, të ndarë sipas programeve të studimit Bachelor: Orari i Provime te Vjeshtes BACHELOR ...
Lexo më shumë...

Sekretaria Mësimore: Njoftim për përmirësim note

Njoftohen studentët e programeve të studimit: Bachelor, Master Shkencor dhe Master Profesional që duan të përmiresojnë notë të vitit akademik ...
Lexo më shumë...

NJOFTIM NGA SEKRETARIA MËSIMORE

Njoftohen studentët, që kanë mbyllur studimet dhe janë diplomuar gjatë vitit akademik 2019-2020 në programet e studimit BACHELOR dhe programet ...
Lexo më shumë...

ORARI I PROVIMEVE TË VERËS

Orari i provimeve për sezonin e verës, të ndarë sipas programeve të studimit Bachelor (kliko link për të parë): Sesioni ...
Lexo më shumë...

Njoftim nga sekretaria mësimore

Të nderuar studentë, duke qenë se, dt, 13.05.2021, është Festa e Fiter Bajramit, provimet e planifikuara të kësaj dite, ndryshohen ...
Lexo më shumë...

Të dashur ?‍??‍?#fgjm! Nëpërmjet videos ilustruese ju informojmë si të bëni regjistrimin fillestar në platformën Bit-Albania të Sekretarisë Mësimore të Fakultetit të Gjeologjisë dhe të Minierave. Ju përfitoni disa shërbime dhe informacione ne kohe reale si: ? Frekuentimet e lëndëve ? Praktika mesimore ? Laboratoret ? Mungesat ?Detyrimet etj.