Njoftim – ANTEA CEMENT

ANTEA CEMENT, ka hapur thirrjen për mundësi internshipi për shtudentët e diplomuar në Bachelor Inxhinieri e Burimeve Minierare dhe Gjeoinxhinieri. Studentet e intersuar duhet të jenë në fund të programit master ose ta kenë përfunduar ciklin e studeimeve “Master” pranë Fakultetit të Lexo më shumë …

Njoftim – Ftesë për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës për aplikim në TOM’s fellowship program (Projektin Tikkum Olam Makers).

Në kuadër të bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe organizatës TOM, ftohen studentët të aplikojnë në projektin TOM’s fellowship program. TOM është një organizatë jo-fitimprurëse, me qendër në Izrael dhe me programe të implementuara në Mbretërinë e Bashkuar, Spanjë, Lexo më shumë …