Kryesore


ORARI MËSIMOR I SIMESTRIT TË PARË PËR BACHELOR

Duke klikuar në link më poshtë, ju mund të shkarkoni orarin mësimor të Simestrit 1 për programet e studimit Bachelor, ...
Lexo me shume...

Lajmërim i Departamentit të Gjeologjisë së Zbatuar dhe Gjeoinformatikës mbi datat e mbrojtjes së diplomave dhe të provimit të formimit për vitin akademik 2022 – 2023, Sesioni i vjeshtës

Bazuar në “Strukturën Mësimore për Vitin Akademik 2022-2023, për Ciklin e Parë dhe Programet e Integruara të Studimeve të Ciklit ...
Lexo me shume...

Lajmërim – Departamenti i Shkencave të Tokës, FGJM

Për gjithë studentët e ciklit Master Profesional në “Inxhinieri Gjeomjedisi”: Mbrojtja e diplomave do të zhvillohet me datën 04.10.2023- ora ...
Lexo me shume...

Njoftim – Hapet thirrja për Programin Founders ABCD, në kuadër të Projektit ABCD-The Alliance of Boundary Crossing for Deep Tech

Fakulteti Gjeologji Miniera/Universiteti Politeknik i Tiranës është një nga 11 partnerët e konserciumit në projektin ABCD-The Alliance of Boundary Crossing ...
Lexo me shume...

Njoftim – Publikohen datat e provimeve të sezonit të vjeshtës, për programet e studimit Master (Viti akademik 2022-2023)

Të dashur studentë, bashkëlidhur do të gjeni datat e provimeve të sezoni të vjeshtës, për programet e studimit Master, për ...
Lexo me shume...

Njoftim – Publikohen datat e provimeve të sezonit të vjeshtës, për programet e studimit Bachelor (Viti akademik 2022-2023)

Të dashur studentë bashkëlidhur do të gjeni datat e provimeve të sezoni të vjeshtes, për vitin akademik 2022-2023 Suksese! Inxhinieri ...
Lexo me shume...

INNOVATION WORKSHOP 2023 REGISTRATION & FEES

DIM ESEE 2 INNOVATION WORKSHOP 2023INNOVATION IN EXTRACTION October 18th – 20th, 2023 Inter-University Centre Dubrovnik (IUC)Don Frana Bulića 4, DubrovnikHybrid ...
Lexo me shume...


Prioritet Kombëtar

Të nderuar maturantë🧑‍🎓, kandidat për studentë 👨‍🎓👩‍🎓!

Ju bëjmë me dije se, në përputhje me VKM Nr. 397, datë 29.06.2023, aplikantët që zgjedhin një nga 5 (pesë) Programet e Studimit që ofron Fakulteti i Gjeologjisë dhe Minierave, jo vetëm që nuk do të paguajnë asnjë tarifë shkollimi, por çdo muaj do të marrin një bursë të barabartë me pagën minimale në Republikën e Shqipërisë, prej 400 mijë lekësh të vjetra.Kushti i vetëm i përfitimit të bursës është që 3 (tre) vjet, pas përfundimit të studimeve, duhet të punoni në Shqipëri, sigurisht nëse ju mundësohet punësimi, në profesion, në institucione publike apo në subjekte private…

Aplikoni për të ndjekur studimet në Fakultetin e Gjeologjisë dhe të Minierave, pasi Programet e Studimit që ofron ky Fakultet janë shpallur “Prioritet Kombëtar”, që do të thotë se ekonomia kombëtare ka nevojë për specialistë që përgatit Fakulteti ynë dhe punën e keni të garantuar. FGJM, një Fakultet unik në dije dhe punësim!


Këshilli Kombëtar i Territorit (KKT) miraroi projektin e rikonstruksionit të Fakultetit të Gjeologjisë dhe të Minierave. Shpresojmë që punimet të fillojnë sa më shpejt.