Alumni

AKTIVITETE

Njoftim – Ditët e hapura në UPT

Universiteti Politeknik i Tiranës hap dyert për të gjithë maturantët, të cilët duan te vizitojnë nga afër ambjentet e UPT-së, ...
Lexo më shumë...

Aktivitetit “Ditët e Informimit  të Maturantëve”

Në kuadër të aktivitetit “Ditët e Informimit të maturantëve” në periudhën 22 Shkurt -8 Prill 2022, u zhvillua panairi “Work&Study” ...
Lexo më shumë...

Njoftim

Përshëndetje të dashur Studentë, Më Datë 4 Shkurt, Salla 402, Ora 13:00, do të zhvillohet trajnim rreth shkrimit të nje CV të suksesshme dhe ...
Lexo më shumë...

Njoftim – Hapet thirrje për mundësi punësimi nga Shoqeria Geosatgroup Sh.P.K

Të nderuar studentë, Shoqëria Geosatgroup Sh.P.K ka nevojë për staf inxhinierik, me kohë të plotë! Lutemi të bëni kërkesën për ...
Lexo më shumë...

Qyteti Evropian i Rinisë 2022

Të nderuar studentë të FGJM! Ju njoftojmë se Kongresi Rinor Kombëtar ka shpallur thirrje të reja për pozicione pune për ...
Lexo më shumë...

Hapet thirrja për mobilitete (bursa) studentësh të FGJM-së, në kuadër të Marrëveshjes së Programit Erasmus+ në “University of Science and Technology”, Poloni

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, është hapur thirrja përaplikime për bursa për studentët e FGJM-së, ...
Lexo më shumë...

KONTAKT

Dea Shanto
Specialiste e Shërbimit të Brendshëm të Cilesisë, Alumni dhe Karriera
Fakulteti i Gjeologjisë dhe i Minierave
email: dea.shanto@fgjm.edu.al