Njoftim – Programi i Bursave Rumune

Të dashur studentë ju bëjmë me dije se Ministria e Punëve të Jashtme e Rumanisë njofton për ofrimin e bursave për vitin akademik 2022 – 2023, për studentë nga vendet jo anëtare të BE-së. Aplikimet mund të bëhen online ndërmjet 20 dhjetorit 2021 dhe 15 marsit 2022, ndërsa rezultatet e përzgjedhjes do të shpallen më 15 korrik 2022, nga pala rumune.

Linkhttps://arsimi.gov.al/wp-content/uploads/2021/12/7339-njoftim-web_bursa-rumune-29-12-2021.pdf