Njoftim

Përshëndetje të dashur Studentë,

Më Datë 4 Shkurt, Salla 402, Ora 13:00, do të zhvillohet trajnim rreth shkrimit të nje CV të suksesshme dhe Letrës së Motivimit në kuadër të bashkëpunimit të FGJM-së me Bashkinë Tiranë. Trajnimi do të zhvillohet kryesisht për Studentet e vitit të III Bachelor dhe Studentë të ciklit Master, por mund të na bashkohen dhe Studentët e vitit I dhe vitit II nëse hapësira do të jetë e mjaftueshme.

Ju mirëpresim!

Për më tepë informacion klikoni në link: Workshop