Njoftim – Shpallen tarifat e shkollimit për programet e studimit Bachelor si dhe Master.

Të dashur studentë bashkëlidhur do të gjeni tarifat e shkollimit për programet e studimit të ciklit të parë Bachelor të gjitha deget si dhe ciklit të dytë, Master i Shkencor dhe Profesional për të gjitha degët (viti akademik 2021-2022)

Pagesat duhet të kryhen në periudhën 25 janar 2022 – 3 shkurt 2022

Për më tepër informacione kontaktoni degën e finances:

E-mail: naile.matoshi@yahoo.com mmumajesi@yahoo.com