Njoftim – Ditët e hapura në UPT

 Universiteti Politeknik i Tiranës hap dyert për të gjithë maturantët, të cilët duan te vizitojnë nga afër ambjentet e UPT-së, për të marrë më shumë informacion mbi programet që ofrohen nga çdo fakultet në çdo degë dhe cikël studimi.

Çfarë të presësh nga një ditë e hapur

Mezi presim t’ju takojmë. Ne ofrojmë mundësinë për të folur me ekipin tonë të mbështetjes së studentëve për çdo shqetësim që mund të keni në lidhje me fillimin e udhëtimit tuaj universitar.

Bisedimet e planifikuara

Takime mirëseardhjeje dhe diskutime mbi tema të ndryshme gjatë gjithë ditës. Këto biseda mbulojnë gjithçka, nga vendndodhja dhe fakultetet tona, përvoja unike e të mësuarit që ofrojmë, deri te informacioni i thelluar i kursit nje shembull i asaj që do të mësoni gjatë studimit në UPT.

Qendrat e informacionit

Në Panairin tonë të Informacionit, ne kemi një numër stafi të dedikuar për zgjidhjen e të gjitha problemeve që nuk lidhen me mësimdhënien. Këto përfshijnë financat, pranimet dhe Unionin e Studentëve, kështu që ju mund të merrni përgjigje për të gjitha pyetjet tuaja.

Ture në fakultete

Udhëtimet tona do t’ju lejojnë të shëtitni nëpër objektet e kampusit dhe të eksploroni mjediset në UPT. Kjo është mundësia e përsosur për të patur një ide mbi atë që do të jetë shtëpia tuaj e ardhshme dhe për të mësuar për gjithçka që do të keni akses gjatë viteve të studimit.

Mbështetje personale

Akademikët, stafi mbështetës dhe studentët aktualë janë të disponueshëm gjatë gjithë ditës në kampus. Ata janë aty për t’iu përgjigjur të gjitha pyetjeve urgjente që keni për të studiuar në UPT, kështu që nëse keni ndonjë pyetje, mund t’jua drejtoni studentëve tanë, ata do t’ju ofrojnë rekomandimet e tyre më të mira.