Njoftim – Publikohen listat paraprake të renditura të kandidatëve për Master Profesional dhe Master Shkencor

Publikohen listat paraprake të renditura të kandidatëve për Master Profesional dhe Master Shkencor. Listat paraprake të kandidatëve për Master Shkencor dhe Master Profesional, Inxhinieri Nafte dhe Gazi do të shpallen ditën e hënë, datë 24.10.2022, pas mbledhjes së Dekanatit.

SHIKO LISTAT PARAPRAKE