ORARI I PROVIMEVE TË VJESHTËS NË FGJM

Shpallet orari i provimeve të vjeshtës për programet e studimit të Nivelit të parë (Bachelor) dhe të dytë (Master Shkencor dhe Master Profesional). Për të mësuar orarin, klikoni mbi programin tuaj të studimit në link-un përkatës më poshtë: