Kryesore

Përshëndetje të dashur studentë! Nëpermjet këtij postimi duam t'ju japim një informacion të rëndësishëm mbi platformën e punësimit online GRADUA.Ju
Orari i provimeve për sezonin e verës, të ndarë sipas programeve të studimit Bachelor (kliko link për të parë): Sesioni
B4Students ka si synim të ofrojë mbështetje në zhvillimin profesional të studentëve, projektet e tyre sociale, si dhe idetë për
Të nderuar studentë, duke qenë se, dt, 13.05.2021, është Festa e Fiter Bajramit, provimet e planifikuara të kësaj dite, ndryshohen
Në kuadër të bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe Università di Trento, Itali, ftohen studentët dhe stafi akademik I
Orari i provimeve për sezonin e veçantë të Majit, të ndarë sipas programeve të studimit (kliko link për të parë):
Është kënaqësi e veçantë dhe privilegj për mua t’Ju uroj mirëseardhjen në faqen zyrtare të Fakultetit të Gjeologjisë dhe të
Fakulteti i Gjeologjisë dhe i Minierave, është shkolla e parë e lartë në Shqipëri për përgatitjen e specialistëve për të