Kryesore

Njoftim – Orari Mësimor për programet e studimit Bachelor, Semestri II, 2022-2023

Orari mësimor i simestrit të dytë për programet e studimit Bachelor, ndarë sipas viteve! Orari-Bachelor-Semestri-2-Viti-1Shkarko Orari-Bachelor-Semestri-2-Viti-2Shkarko Orari-Bachelor-Semestri-2-Viti-3Shkarko ...
Lexo me shume...

Njoftim – Publikohen datat e provimeve të sezonit të dimrit, për programet e studimit Master (Viti akademik 2022-2023)

Të dashur studentë vini re ndryshimet në orar! Bashkëlidhur do të gjeni datat e provimeve të sezoni të dimrit, për ...
Lexo me shume...

Njoftim – Mbi Organizimin e Pyetësorit Studentor, për vitin akadeimk 2022-2023, semestri i parë

I dashur student,Në përmbushje të detyrimeve që burojnë nga “Ligj Nr. 80/2015 Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në ...
Lexo me shume...

Njoftim – Publikohen datat e provimeve të sezonit të dimrit, për programet e studimit Bachelor (Viti akademik 2022-2023)

Të dashur studentë bashkëlidhur do të gjeni datat e provimeve të sezoni të dimrit, për vitin akademik 2022-2023 Suksese! Inxhinieri ...
Lexo me shume...

FTESË PËR PJESËMARRJE NË KONKURSIN E 15-të NDËRKOMBËTAR TË ROBOTËVE MEB

Të nderuar studentë, Ministria e Arsimit e Republikës së Turqisë, në datat 08–11 mars 2023, në Kompleksin Sportiv “Naim Sűlejmanoğlu”, ...
Lexo me shume...

Njoftim – Shpallen tarifat e shkollimit për programet e studimit Bachelor si dhe Master.

Të dashur studentë, bashkëlidhur do të gjeni tarifat e shkollimit për programet e studimit të ciklit të parë Bachelor (të ...
Lexo me shume...

AKTIVITETET E B4STUDENTS PËR MUAJIN NËNTOR

Aktivitetet e programit B4Students, planifikuar për muajin Nëntor si mundësi karriere për studentët në të gjitha vitet/ciklet: Business Challenge Competition, ...
Lexo me shume...

REGJISTRIMET NË PROGRAMET E STUDIMIT MASTER

TË NDERUAR STUDENTË Duke filluar nga dt.28 Tetor 2022, ora 08:00, pranë sekretarisë mësimore mund të regjistroheni për programet e ...
Lexo me shume...

VINI RE NDRYSHIMET NË ORARIN MËSIMOR PËR PROGRAMET E STUDIMIT BACHELOR

Në link më poshtë mund të gjeni orarin mësimor të ndryshuar të semestrit të parë për programet e studimit Bachelor ...
Lexo me shume...

TARIFAT E SHKOLLIMIT

Të dashur studentë bashkëlidhur do të gjeni tarifat e shkollimit për programet e studimit të ciklit të parë Bachelor të gjitha deget si dhe ciklit të dytë, Master i Shkencor dhe Profesional për të gjitha degët (viti akademik 2022-2023)

Pagesat duhet të kryhen në Bankat e Nivelit te Dyte periudhën 09 janar 2023 – 30 janar 2023


Këshilli Kombëtar i Territorit (KKT) miraroi projektin e rikonstruksionit të Fakultetit të Gjeologjisë dhe të Minierave. Shpresojmë që punimet të fillojnë sa më shpejt.

HAP LINKUN PER TE LEXUAR VKM-ne