Njoftim –  Publikohet   lista e kandidatëve fitues për programet e studimit të ciklit të tretë  Doktoratë në Gjeoshkencat dhe Mjedisi dhe në Inxhinieri Nafte dhe Gazi.

PUBLIKOHET LISTA E KANDIDATËVE FITUES DHE DREJTUESIT SHKENCORË PËRKATËS, NË PROGRAMET E STUDIMIT TË CIKLIT TË TRETË “DOKTORATË” TË HAPUR NË FAKULTETIN E GJEOLOGJISË DHE TË MINIERAVE