Platforma e punësimit online GRADUA

Përshëndetje të dashur studentë! Nëpermjet këtij postimi duam t’ju japim një informacion të rëndësishëm mbi platformën e punësimit online GRADUA.Ju informojmë se Projekti GRADUA (https://gradua.rash.al/), në të cilin Universiteti Politeknik i Tiranës është institucion partner, ka filluar tashmë të tregojë Lexo më shumë …

ORARI I PROVIMEVE TË VERËS

Orari i provimeve për sezonin e verës, të ndarë sipas programeve të studimit Bachelor (kliko link për të parë): Orari i provimeve për sezonin e verës, të ndarë sipas programeve të studimit MASTER (kliko link për të parë):

FTESË

Në kuadër të bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe Università di Trento, Itali, ftohen studentët dhe stafi akademik I Universitetit Politeknik të Tiranës, Fakultetit të Gjeologjisë dhe të Minierave, për të marrë pjesë në takimin online, organizuar nga Universiteti Lexo më shumë …