Informacione

31.10.2016
SEZONI I MBROJTJES SE DIPLOMAVE DHE PROVIMIT TE FORMIMIT DO TE ZHVILLOHET NGA DATA 13.03.2017 DERI NE DATEN 31.03.2017.
LAJMEROHEN STUDENTET QE DO TE DIPLOMOHEN NE SEZONIN “MARS 2017 ...  

12 tetor 2016
Listat e fituesve prane Fakultetit te Gjeologjise dhe Minierave per kater fushat e studimit.
Listat e fituesve prane Fakultetit te Gjeologjise dhe Minierave per ...  

4 tetor 2016
Kërkesat për personel akademik të ftuar, për vitin akademik 2016-2017.
Fakulteti i Gjeologjisë dhe i Minierave shpall kërkesat për personel ...  

27 shtator 2016
Mbrojtja e diplomave dhe provimi i formimit.
STUDENTET QE DO TE DIPLOMOHEN NE SEZONIN “TETOR 2016” SE ...  

9 shtator 2016
Listat perfundimtare te fituesve prane Fakultetit te Gjeologjise dhe Minierave.
Listat perfundimtare te fituesve prane Fakultetit te Gjeologjise dhe Minierave ...  

7 korrik 2016
Datat e mbrojtjes së diplomave dhe provimi i formimit.
1. Provimi i Formimit për Programin e Studimit Bachelor ne ...  

16 qershor 2016
Sezoni i mbrojtjes se diplomave dhe provimi i formimit, korrik 2016.
LAJMEROHEN STUDENTET QE DO TE DIPLOMOHEN NE SEZONIN “KORRIK 2016 ...  

26 prill 2016
Datat e mbrojtjes se diplomave dhe provimi i formimit.
1. Ne daten 06 PRILL 2016, ora 900, ne Departamentin ...  

7 mars 2016
INFO PER STUDENTET QE DO TE DIPLOMOHEN NE SEZONIN E MARS – PRILL 2016.
LAJMEROHEN STUDENTET QE DO TE DIPLOMOHEN NE SEZONIN E MARS ...  

12 nentor 2015
Personel akademik ne lenden "Petrografi Magmatike dhe Metamorfike".
Departamenti i Shkencave te Tokes, prane Fakultetit te Gjeologjise dhe ...  

1 2 3 4 5   Faqja 4 / 5