Informacione

20/10/2020
Mbi aplikimet në profilet Master për vitin akademik 2020 – 2021
Mbi aplikimet në profilet Master për vitin akademik 2020 – 2021 ...  

20/10/2020
Mbi aplikimet në profilet Master për vitin akademik 2020 – 2021
...  

20.10.2020
NJOFTIM PER APLIKIMIN DHE REGJISTRIMIN NE PROGRAMET E STUDIMIT TE NIVELT TE DYTE MASTER NE Fakultetin e Gjeologjisë dhe Minierave, për vitin akademik 2020-2021
Fakulteti i Gjeologjisë dhe Minierave, për vitin akademik 2020-2021 ...  

20.10.2020
NJOFTIM PER APLIKIMIN DHE REGJISTRIMIN NE PROGRAMET E STUDIMIT TE NIVELT TE DYTE MASTER NE Fakultetin e Gjeologjisë dhe Minierave, për vitin akademik 2020-2021
Fakulteti i Gjeologjisë dhe Minierave, për vitin akademik 2020-2021 ...  

20.10.2020
NJOFTIM PER APLIKIMIN DHE REGJISTRIMIN NE PROGRAMET E STUDIMIT TE NIVELT TE DYTE MASTER NE Fakultetin e Gjeologjisë dhe Minierave, për vitin akademik 2020-2021
Fakulteti i Gjeologjisë dhe Minierave, për vitin akademik 2020-2021 ...  

20.10.2020
NJOFTIM PER APLIKIMIN DHE REGJISTRIMIN NE PROGRAMET E STUDIMIT TE NIVELT TE DYTE MASTER NE Fakultetin e Gjeologjisë dhe Minierave, për vitin akademik 2020-2021
Fakulteti i Gjeologjisë dhe Minierave, për vitin akademik 2020-2021 ...  

26/03/2019
TARIFA E REGJISTRIMIT DHE E SHKOLLIMIT PER STUDENTE TE VITI TE PARE TE DYTE DHE TE TRETE BACHELOR. (VITI AKADEMIK 2018-2019)
BASHKELIDHUR DO TE GJENI NE PDF TARIFAT E REGJISTRIMIT DHE ...  

10/01/2019
Vendim Rektorati për ndryshime në Strukturën Mësimore për vitin akademik 2018-2019
Vendim Rektorati për ndryshime në Strukturën Mësimore për vitin akademik ...  

20/11/2018
Fatura për tarifën e shkollimit, kësti i parë Master Profesional si dhe viti i pare Master Shkencor.
Fatura për tarifën e shkollimit, kësti i parë Master Profesional ...  

21/11/2018
NJOFTIM PER STUDENTET TE CILET PERJASHTOHEN NGA TARIFA E SHOLLIMIT PER VITIN AKADEMIK 2018-2019
NJOFTIM PER DOKUMENTACIONIN QE DUHET TE SJELLIN STUDENTET PER PERJASHTIMIN ...  

1 2 3 4 5 6   Faqja 1 / 6