Njoftim – Shpallen tarifat e shkollimit për programet e studimit Bachelor si dhe Master.

Të dashur studentë, bashkëlidhur do të gjeni tarifat e shkollimit për programet e studimit të ciklit të parë Bachelor (të gjitha degët) si dhe të ciklit të dytë, Master i Shkencor dhe Profesional për të gjitha degët (viti akademik 2022-2023)

Pagesat duhet të kryhen në Bankat e Nivelit te Dyte periudhën 09 janar 2023 – 30 janar 2023

Për më tepër informacione kontaktoni degën e finances:

E-mail: naile.matoshi@yahoo.com mmumajesi@yahoo.com

Tarifat Bachelor:

Tarifat Master: