Njoftime

Lajmërim – Mbi datat e mbrojtjes së Diplomave dhe të Provimit të Formimit për Vitin Akademik 2021 – 2022

Më poshtë do të gjeni lajmërimin mbi datat e mbrojtjes së Diplomave dhe të Provimit të Formimit për Vitin Akademik ...
Lexo më shumë...

ORARI I PROVIMEVE TË VJESHTËS NË FGJM

Shpallet orari i provimeve të vjeshtës për programet e studimit të Nivelit të parë (Bachelor) dhe të dytë (Master Shkencor ...
Lexo më shumë...

Njoftim – Shpallen listat e renditura të kandidatëve për Raundin e parë në programet e studimit Bachelor në Fakultetin e Gjeologjisë dhe të Minierave

Shpallen listat e renditura të kandidatëve për Raundin e parë në programet e studimit Bachelor në Fakultetin e Gjeologjisë dhe ...
Lexo më shumë...

Njoftim – Programi Kombëtar të Praktikave të Punës.

Njoftim për Programin Kombëtar të Praktikave të Punës. Nga Programi Kombëtar i Praktikave të Punës publikohet thirrja e shtatë e ...
Lexo më shumë...

Njoftim – Orari i provimeve të sezonit të verës për programet e studimit Master viti akademik 2021-2022

Bashkëlidhur do të gjeni orarin e provimeve të sezonit të verës për programet e studimit Master, viti akademik 2021-2022 Master ...
Lexo më shumë...

Njoftim – Orari i provimeve të sezonit të verës për vitin akademik 2021-2022

Bashkëlidhur do të gjeni orarin e provimeve të sezonit të verës për vitin akademik 2021-2022 Bachelor - Inxhinieri Gjeoinformatike Bachelor ...
Lexo më shumë...

Njoftim mbi zëvendësimin e mësimit të datës 25.05.2022

Njoftim i rendesishen per studentet dhe stafin akademik mbi zevendesimin e mesimit te dates 25.05.2022, diten e shtune me date ...
Lexo më shumë...

Njoftim – Shpallen datat e kontrolleve të diplomave ne DGJZGJ

Të nderuar studentë Ju kujtojmë se: Përgatitja e punimit të diplomës bëhet në përputhje me Nenin 54 dhe 56 të ...
Lexo më shumë...

Njoftim- Hapet thirrja për mobilitete (bursa) stafi të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1, të Programit Erasmus+ në Ondokuz Mayıs University (OMÜ), Turqi

Në kuadër të Marrëveshjes KA1 bilaterale, të Programit Erasmus+, është hapur thirrja për aplikime për bursa, për stafin e Universitetit ...
Lexo më shumë...

Njoftim – Udhëzimet për përgatitjen e Diplomës si edhe pyetjet e provimit të formimit Bachelor

Në link do te gjeni materialet ndihmese per pergatitjen e Diplomes si dhe informacione per Provimin Bachelor: 01-Faqja-Pare-DiplomesShkarko 02-Fleta-plotesim-i-fletes-se-detyresShkarko 03-Fleta-e-kontrollit-per-diplomat_Master_2022Shkarko ...
Lexo më shumë...