Njoftim – Shpallen tarifat e shkollimit për programet e studimit Bachelor si dhe Master.

Të dashur studentë, bashkëlidhur do të gjeni tarifat e shkollimit për programet e studimit të ciklit të parë Bachelor (të gjitha degët) si dhe të ciklit të dytë, Master i Shkencor dhe Profesional për të gjitha degët (viti akademik 2022-2023) … Continue reading Njoftim – Shpallen tarifat e shkollimit për programet e studimit Bachelor si dhe Master.