REGJISTRIMET NË PROGRAMET E STUDIMIT MASTER

TË NDERUAR STUDENTË

Duke filluar nga dt.28 Tetor 2022, ora 08:00, pranë sekretarisë mësimore mund të regjistroheni për programet e studimit Master Shkencor dhe Master Profesional. Listat përfundimtare do ti gjeni të publikuara pranë sekretarisë mësimore në ambientet e FGJM. Vini re se regjistrimet do të kryhen edhe në fundjavë , pra të shtunën dhe të dielën, nga ora 08:00 – 16:00. Ju falenderojmë dhe ju urojmë suksese!

Leave a Reply

Your email address will not be published.