Kryesore

Njoftim – Programi Kombëtar të Praktikave të Punës.

Njoftim për Programin Kombëtar të Praktikave të Punës. Nga Programi Kombëtar i Praktikave të Punës publikohet thirrja e shtatë e ...
Lexo me shume...

Njoftim – Orari i provimeve të sezonit të verës për programet e studimit Master viti akademik 2021-2022

Bashkëlidhur do të gjeni orarin e provimeve të sezonit të verës për programet e studimit Master, viti akademik 2021-2022 Master ...
Lexo me shume...

Njoftim – Orari i provimeve të sezonit të verës për vitin akademik 2021-2022

Bashkëlidhur do të gjeni orarin e provimeve të sezonit të verës për vitin akademik 2021-2022 Bachelor - Inxhinieri Gjeoinformatike Bachelor ...
Lexo me shume...

Njoftim mbi zëvendësimin e mësimit të datës 25.05.2022

Njoftim i rendesishen per studentet dhe stafin akademik mbi zevendesimin e mesimit te dates 25.05.2022, diten e shtune me date ...
Lexo me shume...

Njoftim – Shpallen tarifa e shkollimit për programet e studimit të ciklit të dytë “Master i Shkencave” dhe “Master Profesional”

Të dashur studentë bashkëlidhur do të gjeni tarifat e shkollimit për programet e studimit të ciklit të dytë, Master i ...
Lexo me shume...

Njoftim – Ditët e hapura në UPT

Universiteti Politeknik i Tiranës hap dyert për të gjithë maturantët, të cilët duan te vizitojnë nga afër ambjentet e UPT-së, ...
Lexo me shume...

Njoftim – Shpallen datat e kontrrolleve të diplomave ne DGJZGJ

Të nderuar studentë Ju kujtojmë se: Përgatitja e punimit të diplomës bëhet në përputhje me Nenin 54 dhe 56 të ...
Lexo me shume...

Panairi Work & Study

Të dashur student dhe maturant,Sot dhe nesër datë 7 dhe 8 Prill, ora 9:00-18:00 Universiteti Politeknik i Tiranës është pjesë ...
Lexo me shume...

Njoftim – Hapet thirrja për mobilitete (bursa) studentësh të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus +, në Van Hall Larenstein University, Holandë

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete, për ...
Lexo me shume...

INFORMACION – DEGA FINANCES

Njoftim – Shpallen tarifa e shkollimit për programet e studimit të ciklit të dytë “Master i Shkencave” dhe “Master Profesional”


HAP LINKUN PER TE LEXUAR VKM-ne

Të dashur ?‍??‍?#fgjm! Nëpërmjet videos ilustruese ju informojmë si të bëni regjistrimin fillestar në platformën Bit-Albania të Sekretarisë Mësimore të Fakultetit të Gjeologjisë dhe të Minierave. Ju përfitoni disa shërbime dhe informacione ne kohe reale si: ? Frekuentimet e lëndëve ? Praktika mesimore ? Laboratoret ? Mungesat ?Detyrimet etj.