Informacione

15 korrik 2017
KALENDARI I MBROJTJES SË DIPLOMAVE DHE PROVIMIT TE FORMIMIT.
...  

6 korrik 2017
Provimi i formimit per Programin e Studimit Bachelor ne "Inxhinieri Gjeoinformatike".
Studentet e programit te studimit Bachelor ne "Inxhinieri Gjeoinformatike" te ...  

23/05/2017
FATURA MASTER PROFESIONAL VITI I PARE (KESTI I DYTE)
Bashkengjitur njoftimit do te gjeni ne format pdf, faturen per ...  

5 prill 2017
Sezoni i mbrojtjes se diplomave dhe provimit te formimit per studentet qe do te diplomohen ne sezonin "korrik 2017".
Sezoni i mbrojtjes se diplomave dhe provimit te formimit per ...  

7 mars 2017
DATAT E MBROJTJES SE DIPLOMAVE DHE PROVIMI I FORMIMIT.
1.Provimi i Formimit për Programin e Studimit Bachelor ne ...  

5 mars 2017
Kontrolli i dyte i diplomave prane grupit te gjeoinformatikes, dt. 7 mars 2017 ora 9.00.
Kontrolli i dyte i diplomave prane grupit te gjeoinformatikes do ...  

7 shkurt 2017
Fondi i Ekselences
Per te gjithe studentet, Ministria e Arsimit nxjerr njoftimin per ...  

3 shkurt 2016
Faturat e pageses se tarifave te shkollimit, sipas viteve dhe cikleve.
Faturat e pageses se tarifave te shkollimit, sipas viteve dhe ...  

31.10.2016
SEZONI I MBROJTJES SE DIPLOMAVE DHE PROVIMIT TE FORMIMIT DO TE ZHVILLOHET NGA DATA 13.03.2017 DERI NE DATEN 31.03.2017.
LAJMEROHEN STUDENTET QE DO TE DIPLOMOHEN NE SEZONIN “MARS 2017 ...  

12 tetor 2016
Listat e fituesve prane Fakultetit te Gjeologjise dhe Minierave per kater fushat e studimit.
Listat e fituesve prane Fakultetit te Gjeologjise dhe Minierave per ...  

1 2 3 4 5   Faqja 3 / 5