CEREMONIA E DIPLOMIMIT

Ditën e premte, datë 23.03.2018, ora 12:00, në mjediset e Fakultetit do të organizohet ceremonia e diplomimit të studenteve të ciklit të parë, Bachelor dhe ciklit të dytë, Master.

Njoftohen të gjithë studentët diplomantë, të cilët nuk kanë bërë pagesën e kartonit të diplomës, ta bëjnë atë deri në datën 20.03.2018.

Ftohen të marrin pjesë gjithë personeli i Fakultetit si dhe studentët jo diplomantë.